Härliga Emma

Publicerad: 02/12 21:01

Mitt stora problem är att jag tycker för mycket om Emma Steele. Hon spelar så musikaliskt med sådan inlevelse, och hennes ton är härlig. Men ibland ställer nervositeten till det ordentligt för henne och gör henne till en riktig soloåkare. Det har kanske varit styrkan i första och andra omgången, men det är hemskt att se på i finalen. Hemskt för nerverna. Sibeliuskonserten höll litet bättre ihop än Prokofjev igår, men höll alltjämt på att gå upp i limningarna hela tiden. Huh. Vänta bara, när Emma blir lite mer erfaren kan hon bli hur fin som helst!

Kim Bomsoris Stravinsky har jag inte mycket att säga om i det här skedet. Kan bara konstatera att det var ett ambitiöst val och att hon hade ett bra grepp om allt det abstrakta och lekfulla i konserten. Uppskattade spelningen.

Nu har vi paus och resultatet väntas vara klart kl. 21.50. Då vet vi vem som vinner Sibeliustävlingen 2010.

1 kommentar

  1. Kommentar #1 - Sweden: 02/12 21:35

    Spännande spännande för en ”söndagsmusiknjutare” var Emma genialisk


RSS feed for comments on this post.