Influensathriller

Publicerad: 04/11 14:32

Nu tycks svininfluensan definitivt ha nått Helsingfors och det gör ju åtminstone livet lite mer spännande. En nysning i armen kan få en kollega att hoppa två meter åt sidan. Vi har nu sett influensan röra sig från Lappland neråt, via Österbotten, och österifrån från Ryssland. För oss här nere på udden finns det ingenstans att fly.

Men om vi håller redaktionen bemannad till helgen så kommer ni att kunna läsa massor av intressanta artiklar: recension av Ralf Långbackas teatermemoarer, om Herr Puntila i Stockholm och ett fint litteraturuppslag.

På Svenska Teaterns stora scen på lördag är det premiär för Körsbärsträdgården. En högst aktuell tolkning av Tjechovs klassiker från 1904 – läs min intervju med Erik Söderblom här. Och på samma ämne: Johanna Korhonens kolumn hos grannen i dag.

1 kommentar

  1. Kommentar #1 - Lars Osterman: 04/11 15:45

    Visavi influenssathrillern tycker jag du kunde kolla igenom denhär spanska faktaspäckade intervjun med engelsk text – och skriva någon rad om det hela här i din blogg. Jag är bombsäker på att innehållet intresserar oss finländare .

    Teresa Forcaces : Bell Tolling for swine-flu (YouTube)

    http://www.youtube.com/watch?v=A0JqQyl09zQ&feature=player_embedded


RSS feed for comments on this post.